En beğenilen kahve zincirleri - KahveCini.com

En beğenilen kahve zincirleri

En beğenilen kahve zincirleri

Kahve Markaları Anketi 2012
Türkiye'nin en çok ziyaret edilen bağımsız kahve portalı olan KahveCini.com'un geleneksel kahve anketinin bu sene ki konusu kahve markaları idi.

KahveCini.com ziyaretçileri yıl boyunca doldurkları anket ile Türkiye'deki kahve zincirleri arasında en beğendiklerini seçtiler.

İki binin üzerinde katılımcıya ulaşan anket sonuçlarına göre Türkiye'nin en beğenilen kahve zincirleri sıralamasında Starbucks yüzde 43 ile birinci sırada yer alıyor. Amerikalı kahve zincirini, yüzde 28 ile yerli bir kahve markası olan Kahve Dünyası takip ediyor.

Türkiye'deki Kahve Zincirleri
Ankette yer alan altı kahve zinciri, yine site ziyaretçileri tarafından gelen ön değerlendirmelere göre belirlenmişti. İşte 2012 yılı kahve anketinin sonuçlarına göre Türk kahve müşterilerinin en çok tercih ettiği kahve zincirleri:

3 yorum

  1. kaç oy kullanıldu acaba ?

    YanıtlaSil
  2. Bu ankette ziyaretçilerimiz tarafından 2.200 adedin üzerinde tekil oy kullanıldı.

    YanıtlaSil
  3. Ciddi bir kahve bagimlisi olarak hic tercih etmedigim bir zincirin en cok oy almasina sasirmadim. Ancak Cafe Crown°un bu kadar az tutulmasinin sebebinin ayni zamanda granul kahve sektorunda olmasindan oturu olup olmadigini merak ediyorum.

    YanıtlaSil