Nescafe zayıflatır mı? - KahveCini.com

Nescafe zayıflatır mı?

Nescafe zayıflatır mı?

Kahve zayıflatır mı çok tartışılan bir konu. Bundan nescafe de nasibini alıyor tabii. Sade nescafe zayıflatır mı, nescafe iştah keser mi, aç karnına nescafe içmek zayıflatır mı soruları çokça sorulur.

Nescafe'nin içinde barındırdığı antioksidanlar ve kafein ile kilo vermeye olumlu etkisini olduğunu gösteren araştırmalar var. Ancak Türk kahvesi, filtre kahve gibi kahve demleme yöntemleri hem antiosidanlar hem de kafein açısından daha zengin olduğu için daha mantıklı seçim olabilir.

Kimi bünyelerde özellikle aç karnına nescafe içmek iştah kesme etkisi yaratabilir. Bunu deneme yanılma yöntemiyle kendinizde test etmeniz gerekir. Bazılar yemekten önce kahve içerek iştahlarını kaybedip daha hızlı kilo verirken, kimi bünyelerde böyle bir kilo kaybetme etkisi olmaz çünkü iştahları değişmez.

Nescafe kilo verdirir mi?

1 fincan nescafe kaç kalori?
Bu arada, unutmamanız gereken bir nokta nescafe içerken alacağınız kalori. Şekersiz bir fincan kahven 2 kaloridir. Yani müthiş bir diyet içeceğidir. Ancak kahvenize krema, süt, şeker ve karamel ve benzeri soslar ekliyoranız, nescafe kilo yapar duruma gelebilir.

Örneğin, sade nescafe classico sadece 2 kaloriyken nescafe capucciono 51 kalori, mokalita 155 kalori, mocha ise 127 kalori. Özetle, eğer neskafenizi sade içerseniz kilo aldırmaz ancak şekerli ve moka gibi diğer özelliki nescafeler fazladan alacağınız kaloriler nedeniyle kilo yapabilir.

Nescafe diyeti?
Sonuç olarak, nescafe diyeti zayıflatır mı sorusunun yanıtı hayır. Beslenmenize özen göstermez, daha çok hareket etmezseniz sadece nescafe içerek kilo vermeniz hayal olur. Ancak kilo vermek için bir diyet programı yapıyorsanız makul ölçüde nescafe içmek size yardımcı olabilir.
Yorumlarınızı buraya yazabilirsiniz, teşekkürler