Evde Starbucks Kahvesi Nasıl Yapılır? - KahveCini.com

Evde Starbucks Kahvesi Nasıl Yapılır?

Evde Starbucks Kahvesi Nasıl Yapılır?

Starbucks Coffee gibi kahve zincirlerinde içtiğiniz kahveye bayılıyorsunuz ve böyle kahveyi evde de yapmak mı istiyorsunuz? İşte nasıl Starbucks kahvelerini nasıl hazırlayabileceğinizi gösteren kahve tarifleri:
Starbucks Kahve Tarifleri

1) Espressolu Kahveler
Öncelikle, ne tür kahve yapmak istediğinizi belirleyin. Starbucks gibi kahvecilerde çeşitli kahve türleri olmakla birlikte Americano, Latte, Mocha, Capuccino gibi kahve türlerinin pek çoğu espresso ile yapılan kahvelerdir. Yani bunları evde yapmak için öncelikle espresso yapmanız gerekir.

Espresso hazırlayabilmek için ne yazık ki bir espresso makineniz olmalıdır. Zira, ancak özel bir makine kullanarak espresso hazırlayabilirsiniz.

2) Filtre Kahve
Starbucks gibi yerlerde içebileceğiniz bir diğer kahve türü ise filtre kahvedir. Yine bu kahveyi hazırlamak için de bir makine gerekiyor: filtre kahve makinesi.

3) Hazır Kahve
Eğer makine ile kahve yapmak istemiyorsanız, geriye kalan tek alternatif Nescafe, Cafe Crown gibi hazır kahve markalarının ürünlerini kullanmak olacaktır. Ancak, unutmayın bunlar gerçek anlamda kahve olmayıp sadece kahve benzeri içeceklerdir.

11 yorum

  1. filtre kahveyi ben evde yapıyorum ama ağır bir kahve..yapacaklara süt tozu öneriyorum çok güzel oluyor =) tadı nescafeyle türk kahvesi arası bir şey :D

    YanıtlaSil
  2. sütlü mü..keskinlikle hayır..süt kahveyi resmen öldürüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı fikirdeyim acı olmalı ne şeker nede süt kullanılmamalı bence

      Sil
  3. ya bence de sütlü harikaaaaa ötesiiiiiiiiiii

    YanıtlaSil
  4. filtre kahve süperrrr surekli içiyorum kahvaltıda yemekten sonra

    YanıtlaSil
  5. anlatsaydınız keşke nasıl yapılcağını ya bunları biz de biliyoruz

    YanıtlaSil
  6. Tim Horton's üzerine tanımam

    YanıtlaSil
  7. çok idaalı yeni bir kahve türü geliyormuş türkiyeye. Bombty adında bir cafe baloncuklu ağızda içerken patlayan çeçitli kahveymiş. Nasıl birşey bilen varmı?

    YanıtlaSil
  8. Kahve makinası olacağını biz de biliyoruz da en azından hangi marka kahve makinası olacağını yazsaydınız. Tchibonun caffesimmo diye bir makinası var ama o da özel kapsüllerle çalışıyor her hangi bir öğütülmüş kahveyi bunda kullanamıyorsunuz. Hani hem çekirdeği çekip hem de kahveyi hazırlayan makinalar oluyor ya bunun gibi olanlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  9. ya ama illa kahve makinesi olmak zorundaymış biz alamayız ki

    YanıtlaSil
  10. Starbucks kahvesini sevmedim.
    Çok acı ve tadı bir tuhaf.

    YanıtlaSil