Kahve Otomatı - KahveCini.com

Kahve Otomatı

Kahve Otomatı

Kahve Otomatı ya da diğer bir adıyla kahve otomatik satış makinası, sadece bir tuşa basılması ile kahve hazırlayabilen tam otomatik kahve demleme makinalarına verilen genel isimdir. Kahve otomatları ile aynı prensiplerde çalışan çay otomatları da bulunmaktadır. Bazı otomat makinesi modellerinde çay ve kahve bir arada bulunmakta olup çay kahve otomatı olarak adlandırılsalar da, bu makinelerin ürün kalitesi sadece kahve otomatı ya da sadece çay otomatı olan makine modellerine göre daha düşük olabilmektedir.

Kahve otomatları genelde iki temel şekilde kullanılmaktadır:

1) "Vending machine" olarak adlandırılan ve parayla çalışan satış otomatı olarak Türkçe'leştirebileceğimiz formatta. Bu uygulamada, tüketici satın almak istediği kahve türünü kahve otomatı üzerinden seçtikten sonra ücretini otomata atarak kahvesini alır.

2) Kahve otomatında para atma ünitesi yer almaz. Kullanıcı istediği kahve tipini tuşladıktan sonra kahvesini alabilir. Bu tür kahve otomatları, şirketler, oteller, yurtlar gibi hem insanların çok sayıda bulunduğu hem de sadece belirli kişilerin girip çıkabildiği mekanlarda tercih edilir.

Kullanım yeri ve tarzı ne olursa olsun kahve otomatları tüm dünya genelinde çok yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bununla birlikte, gurme kahve tüketicileri otomatlar tarafından sağlanan kahvenin kalitesini eleştirmektedir.

Kahve otomatlarını kullanmak istiyorsanız satın alma ya da kiralama yollarından birini tercih edebilirsiniz. Ayrıca, kimi kahve otomat şirketleri kahvenin kendilerinden alınması koşuluyla kahve otomat makinelerini ücretsiz olarak da verebilmektedir.

KAHVE OTOMAT ŞİRKETLERİ
Türkiye'de kahve otomatı üreten, satan veya kahve makinası kiralama hizmeti sunan şirketlerin listesini aşağıda bulabilirsiniz. Bu şirketlerden güncel kahve otomat fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

- Bakkal24
- Başak Otomat
- Bravo Otomat
- BVK
- Coffee Store
- Elektral
- Ekovend
- İstek Vending
- Kafematik
- Kahve Otomatı
- Kare Vending
- Prestij Otomat
- Rayvending
- Vend Cafe
- Vendoline
- Tuğra

4 yorum

  1. SİTEYE TEŞEKKÜRLER SİZİN ARACILIĞINZLA COFFEE STORE OTOMATA ULAŞTIM ÇOK MEMNUNUZ.

    F.G.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba;

    şirkette alıp koyacağım , fiyat olarak en uygun hangisi sizce

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Ben almanyadan mesaj atiyorum sizden ricam bu makinenin fiyati ve gondermesiyle beraber me kadara bana gelir

    YanıtlaSil